LEVERTIJD

ikwileenposter.nl wil graag elke bestelling ZSM bij de desbetreffende klant krijgen maar aangezien het een eenmanszaak betreft hebben wij een levertijd van maximaal 5 werkdagen ingesteld, niet heel slecht toch!? Dat zegt niet dat elke bestelling evenlang onderweg is. Het streven is namelijk om alle orders die voor 12:00 uur zijn besteld op werkdagen, binnen 3 werkdagen bij de desbetreffende klant te leveren. Zodra de betaling van je bestelling is voldaan word je op de hoogte gehouden. Je ontvangt meerdere e-mailberichten over de status van je bestelling.

Vanaf het moment dat de pakketten zijn overgeleverd aan PostNL heeft IWEP geen invloed meer op de levertijd. Dit heeft vooral betrekking op de feestdagen. IWEP zorgt ervoor dat de bestellingen maximaal vier dagen na het moment van bestellen zijn overgeleverd aan PostNL. Rond de feestdagen kan het zijn dat een artikel een dag langer onderweg is vanwege de extreme drukte.

Voor verzendingen buiten Nederland kan de levertijd extra tijd kosten. De precieze levertijd kunnen wij niet voorspellen. Het wordt in Nederland maximaal vier dagen na het moment van bestellen overgedragen aan PostNL en daarna komt het pakket ZSM naar je toe.

De verzendkosten bedragen €4,95 voor bestellingen in Nederland & België bij bestellingen onder de €25,00.

 

RETOURNEREN

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

IWEP werkt per bestelling en de posters worden na een orderbevestiging op gewenst formaat gedrukt. IWEP heeft geen voorraad aangezien elke bestelling varieert qua formaat. Per bestelling wordt de poster gedrukt op het gewenste formaat die de klant heeft aangegeven bij het bestellen op de website. Daarom is het ook niet mogelijk om een poster te retourneren als er verder niks is met het product. Wanneer het product beschadigt is op het moment van leveren dan kan jij je pakket terugsturen naar IWEP. Neem hiervoor wel eerst contact op met IWEP via email óf telefoon, dan wordt jouw retour in behandeling genomen. Vanaf het moment van ontvangst heb je 14 dagen de tijd om het beschadigde product aan te melden om te retourneren. (*Uitgezonderd producten met schade door eigen toedoen)

Om in aanmerking te komen voor een retourlabel moet je een e-mail sturen naar info@ikwileenposter.nl met daarin alle informatie betreffende het product. Probeer zo uitgebreid mogelijk te vertellen wat er mis is met het product en stuur eventueel een foto mee om het verhaal te kunnen bevestigen. Voldoet dit aan de eisen dan krijg je binnen 24 uur (op werkdagen) een reactie met daarin een retourlabel waarmee je het pakket kosteloos terug kan laten sturen vai een PostNL verzendpunt.

Natuurlijk gaan wij ervan uit dat je onze producten in het echt nóg mooier vindt dan op beeld.

© 2016 - 2024 IKWILEENPOSTER.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel