Sorteer op

De zwart-wit provincie posters bij ikwileenposter.nl zijn een echte aanwinst! Zo zijn de provincieposters erg leuk te combineren met de stadposters. Omdat bijna alle posters in de webshop in het zwart-wit worden verkocht passen ze eigenlijk allemaal bij elkaar. Dus als je één poster besteld bij ikwileenposter dan is er vast nog wel een andere poster die er bij past. De posters werken erg goed als eyecatcher in jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of gang. Je hebt vast al een idee waar je de poster(s) graag wil ophangen of neerzetten.

Alle provincieposters worden net zoals alle andere posters geleverd in hoge kwaliteit! Op lekker stevig papier (250 grams houtvrij papier) voelen ze aan zoals je het graag wilt en is wit ook écht wit en zwart ook écht zwart. Zodra je jouw bestelling thuis geleverd krijgt zijn ze echt nóg leuker! 

Alle zwart-wit provincieposters zijn te bestellen op 3 verschillende formaten: A4, A3 & B2 formaat. Mocht je eventueel een ander formaat willen hebben en dan ook nog in een kleur?! Alle vragen zijn welkom en kan je stellen via de mail naar: info@ikwileenposter.nl. Binnen 24 uur krijg je een reactie van ons terug(op werkdagen), wij denken graag met je mee!

© 2016 - 2024 IKWILEENPOSTER.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel